Recept Julpraliner!
Ingredienser:
mandelmassa nougat blockchoklad hasselnötter små pepparkaksformar
Tillvägagångssätt:
Kavla ut ett jämnt lager mandelmassa, ca 0,5 cm tjockt. Bred på ett likadant lager med nougat och upprepa med ännu ett lager mandelmassa. Använd en liten pepparkaksform och tryck ut så många bitar som möjligt. Smält blockchoklad i vattenbad eller i micro.
Pensla på varje pralin och dekorera med en hasselnöt, eller tryck dit hasselnöten först och häll sedan på chokladen.
Ställ in i kylen för att stelna.
mandelmassa nougat blockchoklad hasselnötter små pepparkaksformar
Tillvägagångssätt:
Kavla ut ett jämnt lager mandelmassa, ca 0,5 cm tjockt. Bred på ett likadant lager med nougat och upprepa med ännu ett lager mandelmassa. Använd en liten pepparkaksform och tryck ut så många bitar som möjligt. Smält blockchoklad i vattenbad eller i micro.
Pensla på varje pralin och dekorera med en hasselnöt, eller tryck dit hasselnöten först och häll sedan på chokladen.
Ställ in i kylen för att stelna.
Kommentarer
Trackback